Word jij onze nieuwe collega?

16/05/2024

Word jij onze nieuwe collega?

16/05/2024VACATURE RELATIEBEHEERDER/ADVISEUR VERZEKERINGEN (M/V)

Zin in de job van je leven? Maak het mee als relatiebeheerder/adviseur verzekeringen!

Een KBC-verzekeringsagentschap, dat is een hecht team onder leiding van een zelfstandige verzekeringsagent. Wil jij daar ook deel van uitmaken? Ons team van KBC VERZEKERINGEN SENTASSUR is nog op zoek naar een relatiebeheerder/adviseur Verzekeringen met goesting. Misschien ben jij dat wel?


Je werkt nauw samen met je verzekeringsagent en je collega’s om verzekeringsproducten te verkopen en schadegevallen af te handelen. Je komt dagelijks in contact met de klanten van het agentschap: particulieren, zelfstandigen, bedrijfsleiders en vrije beroepers. Allemaal klanten die veel expertise nodig hebben.

 

Wat houdt je functie in?

·  Je helpt klanten met al hun verzekeringsvragen, meestal op kantoor maar soms ga je ook naar hen toe. Commerciële kansen ontgaan jou niet.

·  Je speelt proactief in op de behoeften van bestaande klanten en prospecten.

·  Je werkt zelfstandig: offertes opmaken, polissen opstellen en onderhandelen met de klanten. Uiteraard kun je altijd rekenen op de ondersteuning van je ervaren collega’s.

·  Je maakt ook schadedossiers aan in deze veelzijdige job en je zorgt voor het administratief beheer ervan. Onderhandelen met de maatschappij en experten maakt daar deel van uit.

·  Je bouwt een vertrouwensrelatie uit met je klanten, KBC Verzekeringen en de experten.

 

Wat verwachten we van jou?

·  Je hebt interesse in de verzekeringswereld en bent leergierig. Je kunt goed samenwerken en stelt het teamresultaat voorop.

·  Je hebt commerciële feeling, bent vlot in de omgang en klantgericht.

·  Je kunt onderhandelen als de beste en werkt in een mum van tijd een perfect op maat gesneden verzekeringspakket uit.

·  Je speelt proactief in op de behoeften van de klanten en verleent advies op een professionele manier.

·  Je durft zelf initiatief te nemen en je werkt resultaatgericht.

·  Je beheert je dossiers nauwgezet en houdt zorgvuldig alle betrokkenen op de hoogte.

 

Wat hebben we te bieden?

·  Je wordt met open armen ontvangen door 5 enthousiaste collega’s bij wie kennis delen en werkplezier voorop staan.

·  Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een mooi loonpakket met aantrekkelijke voordelen (zoals hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques en ecocheques).

We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkelingvan bij de start kun je rekenen op een basisopleiding en een degelijke ondersteuning op je werkplek. Je krijgt alle kansen om te groeien in je job zonder een goede werk-privé balans uit het oog te verliezen.

 

Interesse? Laat van je horen!

Heb je minstens een bachelordiploma, een masterdiploma of ervaring in een gelijkaardige rol en zegt de verzekeringswereld je wel wat? Stuur je sollicitatiebrief en je cv dan zeker naar nicole.goethals@verz.kbc.be.

 

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je terecht bij Nicole Goethals op het nummer 0479 29 38 99S